Mijn naam is Carolien Weststrate, fotograaf bij Studio Caro West.

Fotografie is schrijven met licht. Licht fascineert me. Ik kan helemaal opgaan in hoe het valt, de sterkte, de diffusie en wat doet met het beeld. Een zelfde onderwerp of pose kan een volledig andere sfeer krijgen door verschil in licht.
Die fascinatie zat er al vroeg in. Ik kan me herinneren dat ik de oude DOKA spullen van mijn vader in een doos op zolder vond, alsof ik een schat had ontdekt. Of dat eerste blauwe plastic fototoestel welke ik als kind trots om mijn nek had hangen. Hoe fijn dat ik nu die passie in mijn werk mag uitoefenen.
Dit vind ik vooral terug in het maken van bijzondere, tijdloze portretten. Ze geven een mooi contrast met het dagelijkse leven, waardoor in het beeld een nieuwe kijk op de emotie ontstaat.
In mijn vrije tijd gebruik ik graag mijn fantasie in de conceptuele en geënsceneerde fotografie. Een puzzel van ideeën uitwerken tot een plan. Elke mogelijkheid onderzoeken, problemen analyseren, oplossingen vinden en tenslotte alles bij elkaar laten komen in één beeld.
Dit klinkt allemaal heel serieus en magisch, maar in werkelijkheid ben ik vrij nuchter en mag alles heel ontspannen. Heb je wat meer tijd nodig om in een fijne fotomodus 

Ik hoop je een keer te ontmoeten in onze studio!
Studio Caro West is onderdeel van The Timewriters VOF
Back to Top